Hej!

Ja,  jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta men man kan åtminstone börja med ett Hej!
Så hej! Det är jag som är Linnea och ni har all information om mig i inlägget under.
Det är min bästis Frida som har fixat denna blogg till mig utan att jag visste om det, hahahhaha.
Ja, så nu är det väl lika bra att börja blogga igen. Jag kommer väl att uppdatera lite då och då hade jag väl tänkt.
(söt bild på mig och frida)

Ha det bra så  skriver jag imorgon, puss

HEJSAN!


Välkommen till Linneas nya blogg!
Eftersom hon inte var så duktig på att skaffa en så gjorde jag det åt henne. Jag heter frida och bloggar på http://fridafridolins.blogg.se 

Visste inte vad hennes blogg skulle heta så det fick bli som det blev, hehe. Fick även bli en snabb design, men den är iallafall snyggare en standarsmallarna! Tänker länka den här bloggen på min blogg så kanske Linnea ser den. Och Linnea om du ser det här så kan jag berätta att du loggar in med det du brukar! Och samma lösenord och allt som du har haft förut när du bloggat.

Tänkte berätta lite om Linnea! Och jag kan börja med att säga att det är hon på bilden här ovanför. Linnea är oftast glad, men ibland kan hon bli lite småtjurig, speciellt på hennes föräldrar. Hon är väldigt intresserad av kläder och hon har bra sinne för stil. Hon bor ute på landet i ett jättefint hus tillsammans med hennes mamma och pappa. När hon inte går i skolan så är hon ofta med mig eller så dansar hon! Linnea älskar choklad och skolkafeterians bullar. Till frukost äter hon inte så mycket, men hon börjar bli bättre! På helgerna brukar hon vara med mig, Amanda och Emma, och tillsammans brukar vi hitta på mycket bus. Linnea älskar Håkan Hellström och även fast hon kan bli lite irriterad på hennes katt och hund så gillar hon dom också! När Linnea blir äldre vill hon bo i en lägenhet i Stockholm eller Göteborg, och när hon blir ännu äldre ska hon skaffa en rik kille som kan köpa ett fint hus eller lägenhet till henne någonstans här i Sverige skulle jag tro, men kanske även ett hus utomlands. Linneas kille ska nog vara en Stockholms kille med bra klädsmak. Om ni vill bli vän med Linnea måste ni lära er att rosa och rött inte passar ihop!!!

Till Linnea:
när du laddar upp bilder så kan du ladda upp dom i storlek 700

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0